Samarbejder & billeder

Jeg fortæller både alene og sammen med andre dygtige kollegaer. 

Som fortæller har jeg været så privilegeret at optræde til forskellige begivenheder, der spænder fra intime samlinger til festivaler. På biblioteker og i forsamlingshuse, har jeg sammen med andre fortællere og alene skabt hyggelige og lærerige øjeblikke for både børn og voksne. Til private fester har personligt tilpassede fortællinger været med til at skabe stemning og minder.

Du kan også have set eller hørt mig på BestTellers scenen på Vesterbro, hvor jeg ofte fortæller. BestTellers er den eneste scenen i  Europa, der er dedikeret til historiefortælling. BestTellers er hjemsted for nogle af de bedste fortællere i Danmark og jeg er beæret over at få lov til at dele mine historier på netop denne legendariske scene.


Fortællequarteten

Jeg fortæller også sammen med andre, bl.a. er jeg en del af Fortællequarteten, en fortællegruppe, der består af Frederik Sylvest, Ragnhild Clod Pedersen, Mogens Nielsen og mig.

Vores koncept er enkelt, vi tilbyder halvanden times optræden, hvor vi skiftes til at fortælle historier. Formatet kræver ikke andet end stole til publikum.

Vi giver en dynamisk aften med mulighed for at opleve fire fortælleres historier og forskellige måder at fortælle på. 

Fortællequarteten
Fortællequarteten
Fortællinger i Mørket - Glostrup har ordet!
Fortællinger i Mørket - Glostrup har ordet!
Varieté, Bobuska
Varieté, Bobuska
Forbrydelser i sommernatten, Rungstedlund
Forbrydelser i sommernatten, Rungstedlund

Guldtunget mytoman

For at holde mig skarp som fortæller deltager jeg ofte i BestTellers Mytoman forestillinger. Mytoman konceptet er en art graduering, hvor publikum giver karakter for ens optræden.   

Det er men en vis stolthed at jeg kan skrive at jeg 2 gange er blevet kåret som guldtunget mytoman!

Mytoman, BestTellers
Mytoman, BestTellers
Historielabyrint, BestTellers
Historielabyrint, BestTellers

Chanet & Mette

Chanet Deleuran og jeg fortæller historier sammen, om kvinder og af kvinder, om de knibske kvinder og frodige friller - vi lover at fortælle den skinbarlige sandhed og det pureste opspind. 

Nordkystfortællerne

Jeg er med i Nordkystfortællerne. En fortællegruppe med hjemsted i den nordligste del af Sjælland. Du kan høre os på WoodStories Fortællefestival, og mange andre steder.

BestTellers, Vesterbro
BestTellers, Vesterbro

Biblioteker, forsamlingshuse og festivaller

Jeg har også haft glæden af at fortælle på forskelige biblioteker, mindre festivaller og lignende, ofte sammen med andre fortællere. Her har forstællingerne ofte været centreret omkring et tema, fx julehistorier, historier om søde sager, fortællinger i mørket, mod og frygt. 

Søde Sager, Lights On Vesterbro
Søde Sager, Lights On Vesterbro